Unikt kantverk fungerar utmärkt

6902

Kantverket gör rätt för sig varje dag, trots att maskinen egentligen är en prototyp som aldrig tillverkades!

ramsag_hyvel_202På gården Norra Marklunda utanför Osby har Tord Bramwehl maskinen som Logosol aldrig tillverkade. Kantverket är av det mer unika slaget. Det är utvecklad av Logosol, men har aldrig funnits med i Logosols katalog. Tord lyckades köpa en av två prototyper. Den andra finns i Tyskland.

– En suverän maskin, det finns inget motsvarande på marknaden, säger Tord när han lyfter av locket och visar de dubbla klingorna, den ena fast, den andra ställbar.
Kantverket kom till stor nytta efter stormarna Gudrun och Per. Det var så mycket skog som fälldes att Tord säger att han gick från att vara skogsägare till fastighetsägare. Men skog finns det kvar och han sågar både för avsalu och legosågar åt andra skogsägare.

Kantverk C210
Ett kantverk står på de flesta sågares önskelista. Tidigare har det dock bara varit tillgängligt för den riktige proffssågaren, då prisvärda maskiner saknats på marknaden. Med Logosols kantverk C210 får du en svensktillverkad kvalitetsmaskin till ett pris som ligger långt under konkurrenterna.