Säljer Solosågen i Moldavien

3258

Nu ska Solosågen säljas på moldaviska. Återförsäljaravtalet är underskrivet och klart.
– Vi ser fram emot samarbetet och hoppas att det blir fler affärer med Moldavien under året, säger Andreas Alvåg på Logosol i Härnösand.moldavien_saghus_202 

Redan i höstas togs kontakterna. För att ytterligare lära känna sortimentet reste kollegorna Vladimir Rulevschi och Wladimir Siebert till Sverige för ett besök på Logosol. Under fyra dagar fick de se och lära mer om maskinerna. Besöket avslutades med ett underskrivet återförsäljaravtal för försäljning av Logosols produkter i Moldavien.
– Under besöket bestämde sig även våra gäster för att köpa maskiner för produktion av lister och paneler som ska säljas i Moldavien och sedan exporteras till Rumänien och Ukraina. Vi ser fram emot samarbetet och hoppas att det blir fler affärer med Moldavien under året, säger Andreas Alvåg på Logosol.

moldavien_solosag_202moldavien_lakssag_202 moldavien_logosol_475

Solosåg M8
Om du inte sågat förut är M8 det perfekta alternativet. Du kommer igång snabbt och en Solosåg är verkligen enkelt att använda. Redan första dagen kommer du att ha producerat en rejäl stapel med plank och brädor.